Заказана седница Скупштине Смедерева

Седница Скупштине града Смедерева заказана је за среду, 11. октобар.
Одборници ће расправљати о предлозима одлука о отпису и конверзији дуга три субјекта приватизације, два из Београда и једног из Новог Сада.
Такође на дневном реду су и предлози закључака о спроведеном поступку прибављања непокретности у јавну својину града Смедерева, али и предлози аката за покретања поступака прибављања непокретности у јавну својину града Смедерева.
Скупштима ће разматрати и информације о финансијским извештајима, са извештајима овлашћеног ревизора и извештајима о степену реализације програма пословања за 2016. годину јавних и јавних комуналних предузећа чији је оснивач Град Смедерево. Биће тражена и сагласност на измене и допуне програма пословања ЈКП Водовод, ЈКП Зеленило и гробља и ЈП Смедеревска тврђава за 2017. годину.
Од осталих тема, издваја се предлог одлуке о општим правилима кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зградама на територији Смедерева и извештај о стању безбедности саобраћаја за првих шест месеци ове године.
Почетак седнице је заказан за 10 часова, а предложено је 12 тачака дневног реда, са подтачкама, укупно 24 теме за расправу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.