Усвојен ребаланс буџета

Одборници Скупштине Града Смедерева усвојили су измене и допуне Одлуке о буџету Града Смедерева за ову годину. Овим ребалансом буџет је већи за 71 милион и сада износи три милијарде 673 милиона динара. Такође, усвојен је и извештај о ревизији консолидова­них финансијских извештаја завр­шног рачуна буџета и правилности пословања града Смедерева за 2015. годину, са послеревизионим извештајем о мерама исправљања града Смедерева.
Прихваћена је Одлука о максималном броју запослених на неодређено време за сваки организациони облик у систему локалне самоуправе града Смедерева за ову годину, као и акта у вези са спровођењем комасације на деловима катастарских општина Шалинац, Кулич и Сме­де­рево.
Затим измене Одлуке о оснивању и статуту ЈП Градска стамбена агенција, а такође и акта из области планирања и изградње – предлог одлуке о изради измена и допуна Просторног плана града Смедерева и предлог Плана детаљне регулације Луке Смедерево.
На седници Скупштине Града усвојене су измене и допуне овогодишњих финансијских планова установа чији је оснивач град: Центра за културу, Народне библиотеке, Историјског архива, Музеја, Регионалног завода за заштиту споменика културе, Центра за социјални рад, Предшколске установе Наша радост и Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању. Градско веће Смедерева до­било је новог члана, а то је Драган Станић. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.