У Смедереву отворен Shoppi Retail Park

После Суботице и Борче, у Смедереву је отворен трећи Shoppi Retail Park Компаније MPC Propetries. На једној локацији продаје се гардероба, обућа, козметика, играчаке бројних домаћих и светских брендова. На месту некадашње Кванташке пијаце, сада се налази шопинг центар на 9.000 квадратних метара и то ће постати ново име куповине у Смедереву и шопинга по приступачним ценама за целу породицу.
– Неизмерну захвалност дугујемо и Томасу Виладсену који је препознао Смедерево као добро место за инвестирање. Смедеревци дуго чекају овакав објекат, који уједно значи и да је овај град стабилан, да је почео да се развија, да стандард расте. На задовољство свих Смедереваца ево Shoppi Retail Park, па они више неће морати да иду у друге градове, сада овде имају овакво место за куповину. Још једном хвала компанији, са жељом да у априлу почне и изградња друге половине парка – рекла је градоначелница Јасна Аврамовић.
Камен темељац постављен је крајем априла, и за мање од шест месеци завршен је у октобру.
– Посебно нам је драго што се данас можемо похвалити информацијом да је Схоппи Ретаил Парк у Смедереву у целости издат, да га карактерише одлична понуда брендова, што само потврђује његов значај и пословни потенцијал за овај део града. Он представља инвестицију вредну сваке пажње, како на финансијском плану, тако и на плану развоја локалне заједнице. Ово је трећи Схоппи Ретаил Парк који смо отворили у последње две године, а намеравамо да ту мрежу ширимо и даље по целој Србији. Значај овог пројекта потврђује и чињеница да је парк у целости издат – истакао је Томас Виладсен, директор Компаније MPC Propetries.
– Задовољство је бити овде са свима вама, сведоцима почетка једне важне инвестиције, значајне не само за овај регион и град Смедерево, већ и за наше партнере и нас саме. Значај овог пројекта потврђује и чињеница да је парк у целости издат. Хвала свим нашим закупцима на подршци и поверењу које су нам указали. Захваљујући њима, Смедеревци ће добити много више од места за куповину, добиће једну пријатну дестинацију за породичне посете. Ово је трећи Шопи у последње две године– поручио je Виладсен.
Поводом свечаног отварања објекта у Смедереву организован је и целодневни забавни програм, а ту су били и концерти Тропико бенда и Сергеја Ћетковића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.