Прва награда за клупу на Конкурсу Кока – Коле

Када је реч о рекламирању, Компанија Кока – Кола прави нову платформу за свој бренд. Почетком маја расписали су Конкурс под називом „Дизајнспирација“ и то за три  категорије: намештај, расвета и декорација. Смедеревски индустријски дизајнер Милан Ранковић који је и уредник Ликовног програма у смедеревском Центру за културу победио је у категорији намештај.

Осмислио сам клупу за баште кафића. Моја идеја је била да то буде једноставан производ, а основа према самом Конкурсу треба да буде боца Кока – Коле. Клупа је једноставна и функционална и направљена је од медијапана и плексигласа. Мој пријатељ Иван Веселиновић ме је наговорио да се јавим на Конкурс неколико дана пре истека рока. Послао са два рада, други је за категорију расвета. Награде су уручене у Вишњичкој бањи на Фестивалу „Дев9т“ – рекао је Милан Ранковић, индустријски дизајнер.

У пролазу смедеревског Центра за културу већ постоје морали које је у оквиру Патософирања урадила група „Зид“. Сада ће настати нови мурал који ће урадити академски сликар Немања Арсић и Милан Ранковић.

До краја месеца требало би мурал да буде завршен. Гледаћемо да се уклопи у постојећи амбијент – истакао је Милан Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.