Отварање Shoppi Retail Parkа у Смедереву

Shoppi Retail Park Смедерево заузима површину од око 9.200 квадратних метара, а вредност инвестиције процењена је се на више од 8,5 милиона евра.
У Смедереву ће у четвртак, 12. октобра, бити отворен Shoppi Retail Park. На тај налин Подунавски округ постаје богатији за ново име куповине. Осим забавног програма за све чланове породице и одличних цена, на дан отварања посетиоце ће обрадовати и наступи популарних домаћих музичких имена.
Shoppi Retail Park Смедерево заузима површину од око 9.200 квадратних метара, а вредност инвестиције процењује се на више од 8,5 милиона евра. Најављено је да је ово инвестиција која ће упослити више од 200 Смедереваца. Карактерисаће га одлична понуда интернационалних и регионалних брендова, међу којима су: H&M, Deichmann, New Yorker, Sport Vision, WinWin и многи други. Овај објекат својом добром понудом представљаће, не само ново име куповине, већ и препознатљиво име породичног дружења и окупљања за грађане Смедерева.
У Суботици је у марту прошле године отворен први Shoppi Retail Park. Потом је уследило отварање Парка у Борчи, у октобру, такође, прошле године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.