Кoнтролишу и објекте и запослене

Током вашара на Царини, контролисана су четири угоститељска об­јекта у којима се продавала и храна.
Пре две недеље смедеревска Санитарна инспекција контрлисала је угоститељске објекте који се налазе на аутопуту Београд – Ниш, на терито­рији Подунавског управног окру­га. Контролисано је пет обје­ката, а уочено је да четири запослена нису имали уредно урађене санитарне прегледе, а за два објекта донета су решења за отклањање недостатака. За запослене који нису имали санитарни преглед предузете су законске мере за отклањање ове неправилности.
– Општи утисак је да су ови угоститељски објекти на задовољавајућем нивоу и да гости који планирају да се ту зауставе током лета могу безбедно да се одморе и да конзумирају храну и пиће – каже Мирослав Савић, шеф Одсека Санитарне инспекције у Смедереву.
Током вашара на Царини, контролисана су четири угоститељска објекта у којима се продавала и храна.
– Исконтролисано је 39 радника код којих није било неправилности у раду. То је добро за све нас, јер то значи да се угоститељи припремају за рад на оваквим манифестацијама – истиче Мирослав Савић. 

ВОДА НА БАЗЕНУ  ИСПРАВНА

Од недавно почео је да ради градски базен на смедеревском Спортском центру. Санитарна инсекција је пре почетка рада урадила контролу објекта. Вода за купање у базену је исправна, што потврђују анализе пожаревачког Завода за јавно здравље.
– Грађани који користе базен, могу безбедно да се купају. Препорука купачима да у најтоплијем делу дана избегавају директно излагање сунцу – наглашава Мирослав Савић, шеф Одсека Санитарне инспекције у Смедереву.
Контролисани су и угоститељски објекти на Спортском центру и ту није било већих неправилности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.