Путна мрежа све боља

За побољшање путне мреже, у градским и сеоским месним заједницама ове године из градског буџета биће издвојено скоро 200 милиона динара
Приводе се крају радови у Улици Живорада Атанацковића Илије вредни око 5,8 милиона динара, а после тога почеће у другом делу Улице Револуције. Та инвестиција износиће око 4,7 милиона динара. Завршена је и Улица Милана Кршљанина, са припадајућим улицама: Мачванском и Бранислава Ђендића, а вредност радова износила је близу шест милиона динара. Тротоари у дужини од 650 метара обновљени су у Петријевској улици, а вредност је око шест милиона, док је за обнављање тротоара у Карађорђевој издвојено 3,5 милиона динара.
У овој години Град Смедерево спровео је јавну набавку у вредности од 46 милиона динара. Тим новцем, између осталог, планирано је пресвлачење асфалтом Улице ослобођења, од Римског бунара до насеља Ковачићево, са проширењем дела Улице у дужини од 150 метара. У плану је и ојачање коловозне конструкције у Пролетерској улици, у вредности око 4,2 милиона динара. Завршена је Излетничка и Похорска улица, а посао је вредан око 14 милиона динара.
Ове године из градског буџета пет милиона динара планирано је за уређење улица Доситеја Обрадовића, Сремске, Устаничке, Стеријине и Улице војводе Миленка. Тим улицама саобраћа градски превоз, а оне још увек имају коцку. Јавна набавка је поништена зато што ни један од извођача радова који су се пријавили није испуњавао услове конкурса. Највероватније, јавна набавка биће поновљена до краја године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.